OM BLACK SUN

Black Sun by Mads Z er et univers af luksuriøse bohemearmbånd lavet af de fineste materialer. Armbåndene er inspireret af surfernes liv på den amerikanske vestkyst og er et udtryk for en grundlæggende følelse af frihed, en livsstil med frit valg og en uhøjtidelig mentalitet.
Black Sun-armbåndet er helt unikt dels på grund af de ægte materialer og især fordi du selv vælger, hvordan dit armbånd skal se ud: - enten ved selv at designe dit armbånd fra bunden eller vælge mellem færdige designs sammensat af Mads Z.

Design selv dit armbånd:
Vælg først farven på dit basisarmbånd og derefter, om låsen skal være i guld eller sølv. Tilføj beads i de materialer og farver, du ønsker; guld, sølv, træ eller ædelsten. Dit valg er udtryk for et helt personligt armbånd.

Vælg mellem færdige designs:
Du kan også vælge dit armbånd blandt færdige designs - eller lade dig inspirere til at lave din egen kombination. I "Designer's choice" har Mads Z designet en kollektion af armbånd, der viser dig nogle af mulighederne med Black Sun. Armbåndene er alle opkaldt efter kendte og hippe surfingsteder rundt om i verden.

Black Sun er et unisex-armbånd, der alt efter materialevalg appellerer til både ham og hende. Udforsk selv Black Sun-universet og lad dig inspirere af det armbånd, du ønsker!